Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
22/02Frajburg vs LensUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/02/2024 17:24
U četvrtak je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, pošto nas očekuju dueli šesnaestine finala Liga Evrope i Lige konferencija. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Frajbura i Lansa, koji je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Frajburg

Frajburg ima dosta dobar rezultat iz prvog meča u Lansu, pošto je ova ekipa uspela da odoli na gostovanju kod jednog od najboljih domaćina u francuskoj Ligi 1, a taj susret je završen bez pogodaka.
Što se tiče Bundeslige, evidentno je da Brazilci iz Brizgaua ove sezone ne igraju tako dobro kao što je to bio slučaj prethodne, kada je ovaj tim završio na sjajnom petom mestu.
Naime, u ovom trenutku se Frajburg nalazi na osmom mestu na tabeli i teško će doći do plasmana u neko od evropskih takmičenja.

Lans

Što se tiče Lansa, šta tek reći za partije ovog tima u prošlom izdanju Lige 1, pošto je ova simpatična ekipa stigla do vicešampionske titule, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
Poput Frajburga, i Lans ovog puta ne igra tako dobro kao što je to slučaj bio prošle sezone, a trenutno se ovaj tim nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
Inače, u prošlom kolu Lige 1 je aktuelni vicešampion Francuske remizirao na teškom gostovanju kod Remsa, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali smatramo da nas za razliku od prvog duela između ove dve ekipe sada očekuje dosta pogodaka, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.