Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
22/02Maribor vs NK Bravo1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/02/2024 20:35
Ljubičasti su krenuli žestoko u drugom delu ali kasno za borbu za titulu. Meč sa ekipom Bravo igra se u četvrtak od 17.30.
Maribor

Mariborčani su igrali vrlo slabo jesenas i nalaze se u srdini tabele slovenačke lige sa neverovatnim zaostatkom za vodećim Celjem. Bodovna prednost Celja u ovom momentu je čak 19 bodova, s tim da Maribor ima jedan meč manje odigran. Posle nešto duže zimske pauze ligaško takmičenje se za Ljubičaste nastavilo prošlog vikenda utakmicom sa Aluminijem. Na tom meču, odigranom na Ljudskom vrtu, Maribor je bio razgoropađen i poslao je sedam lopti u mrežu rivala. Računajući i poslednje utakmice u iz prvog dela sezone to je bila peta uzastopna bez poraza, ali sa tri remija i dve pobede. U toku priprema igrali su mnogo utakmica i uglavnom su bili uspešni, pa su i sa Šahtjorom igrali bez golova.

Bravo

Ljubljanski klub je jedan od najmlađih u Sloveniji, radi se o kompletno privatnom klubu koji je vrlo brzo stigao do elite. Igrali su dobro i u prethodnim sezonama a i sada su na visokom 4. mestu sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Koper. S obzirom da je Celje ubedljivo prvo i da mu je jedini konkurent aktuelni šampion Olimpija, za još jedno mesto u Evropi boriće se Koper, Maribor i Bravo. Zato je i ovaj meč u Ljudskom vrtu jako bitan za Bravo, a oni su na startu drugog dela sezone osvojili bod u duelu sa liderom na svom terenu. To pokazuje da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja ipak nešto slabije igra u gostima. U dosadašnjem delu sezzone uspeli su da pobede samo Radomlje kao gosti i da još nekoliko utakmica odigraju nerešeno.

Predlog

Ovo je treći meč između ove dve ekipe u aktuelnom prvenstvu, u prva dva slavili su timovi koji su bili domaćini i oba puta je rezultat bio 2:1. ne bi nas iznenadilo da se sličo ili isto i sada desi, pa je naš predlog jedinica za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.