Sreda, 21/02 - Fudbal, Češka, 1. Liga
21/02Teplice vs Sigma OlomoucDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
20/02/2024 23:50
Ekipa Teplica će u okviru zaostalog 18. kola Fortuna lige Češke dočekati Sigmu Olomouc. Utakmica je na programu od 17 časova i 30 minuta.
Teplice

Sasvim solidnih 20 kola je iza sastava Teplice, pošto se trenutno nalaze na sasvim solidnom 9. mjestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Nakon nešto lošijih rezultata pred kraj prvog dijela sezone, na početku drugog dijela su uspijeli da upišu trijumf nad Zlinom (2:1) i remi u poslednjem kolu protiv Paradubice u gostima (1:1). Poslednjih put su na domaćem terenu poraženi još u oktobru mjesecu i svakako da u ovom meču imaju čemu da se nadaju. Prethodni meč protiv istog rivala su izgubili rezultatom 2:1, pa će to sigurno biti motiv više da upišu što bolji rezultat.

Sigma

Tim iz Olomouca je u nešto boljem položaju pošto trenutno zauzimaju visoko 6. mjesto na tabeli sa 30 osvojenih bodova, što im garantuje razigravanje za najviši plasman na kraju sezone (prvih 6 ekipa ide u doigravanje za prvaka). Međutim nakon starta drugog dijela sezone još uvijek ne znaju za trijumf, prvo su poraženi od Libereca rezultatom 2:0, da bi potom u poslednjem kolu remizirali sa Hradecom na domaćem terenu (0:0).

Prijedlog

Teplice su u boljoj formi ali Sigma po nama ima kvalitetniji sastav. Prema tome mišljenja smo da će oba tima makar po jednom zatresti mrežu, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 2.00 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.