Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
22/02Slovan Bratislava vs Sturm GrazDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/02/2024 00:18
Ekipa Slovana će u okviru revanš meča šesnaestine finala Lige konferencija ugostiti Šturm. Utakmica je na programu od 21 čas.
Slovan Bratislava

Tim iz Bratislave je u prvom meču poprilično ubjedljivo poražen na gostovanju u Gracu. Rezultat od 4:1 ne čini se kao lako dostižan i biće pravo čudo potrebno Slovanu da prođe u narednu fazu takmičenja. Nakon tog poraza prije 7 dana, za vikend su odigrali prvenstvenu utakmicu u kojoj su trijumfovali protiv Zlatnih Moravca rezultatom 4:1. U domaćem šampionatu su ubjedljivo na prvoj poziciji sa čak 12 bodova više od drugoplasirane ekipe, pa se čini da će sve svoje snage usmjeriti ka ovom meču.

Šturm

Ekipa iz Graca igra veoma dobro ove sezone i rezultat iz prvog meča uopšte nije iznenađujući. Za vikend su remizirali sa Rapidom iz Beča sa rezultatom 1:1, pa su trenutno na 39 osvojenih bodova, što je dva manje od prvoplasiranog Salzburga. Jasno je da će ove sezone voditi veliku borbu za šampionsku titulu, a čini se da ovaj tim ima šlifa za tako nešto. Čini se da bi rezultat iz prvog meča mogao da im pruži nešto lagodniji pristup u ovom meču, a postizanje makar jednog gola bi vrlo vjerovatno značilo prolazak u narednu fazu takmičenja.

Prijedlog

Mišljenja smo da je igra GG najrealnija u ovom meču, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u Superbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.