Petak, 23/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
23/02IMT Novi Beograd vs Radnički NišUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
21/02/2024 17:51
Veoma važan meč u borbi za opstanak igra se u Beogradu. Traktoristi dočekuju Nišlije u petak od 17 časova.
IMT

Novobeograđani su debitanti u srpskoj eliti i tokom jesei imali su svojih blistavih momenata. To se posebno odnosi na period neposredno pre prvenstvene pauze kada su u tri poslednja kola uzeli sedam bodova. Pobedili su Novi Pazar kao domaćini i Čukarički kao gosti, a bod su doneli i sa teškog gostovanja u Ivanjici. Pauza je stigla baš u lošem momentu po Traktoriste jer su u prva dva kola u nastavku sezone upisali poraze. Rivali su bili teški, prvo ih je pobedio TSC a onda i Partizan. Sada im sledi period sa nešto lakšim rasporedom i to će morati da iskoriste i pobegnu iz opasne zone. U ovom trenutku IMT je na 12. mestu sa 21 bodom, deset više od poslednjeplasiranog Radnika.

Radnički Niš

Meraklije su bile u teškoj situaciji pred duel sa Javorom. Na plećima im je bio teret obaveznog osvajanja bodova i oni su se nekako izborili sa tim i pobedili Ivanjičane minimalnim rezultatom. Taj trijumf je stigao posle tri meča bez trijumfa, a sve je krenulo posle one pšobede nad Partizanom na Čairu. I dalje je Radnički ugrožen, Nišlije se nalaze pred ovo kolo na 14. mestu, sakupili su 20 bodova i to je samo bod manje od IMT-a i Javora koji su ispred njih. Za Radnički je najvažnije da obezbede opstanak bez baraža, u kome su igrali prošle sezone i na jedvite jade eliminisali Inđiju. Mnogo su lutali i sa trenerima, a sada je na klupi ponovo Nikola Trajković.

Predlog

Bodovi iz ovog duela vrede dvostruko. Pobednik će sigurno lakše disati ali će i dalje biti daleko od \'\'zelene grane\'\'. U prvom delu sezone Radnički je slavio u Nišu minimalnim rezultatom ali nam se čini da je sada IMT bliži uspehu. Problem za Traktoriste je to što i dalje svoje rivale ugošćuju na terenu Voždovca na krovu tržnog centra, ali su se do sada već navikli na veštačku podlogu. naš predlog je igra domaćin daje dva gola sa kvotom 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.