Petak, 23/02 - Fudbal, Španija, Segunda
23/02Real Valladolid vs Real Oviedo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/02/2024 23:25
U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali jedan duel iz španske Segunde, u okviru kog će Valjadolid na svom terenu ugostiti Ovijedo. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Valjadolid

Primarni cilj Valjadolida će bez ikakve sumnje biti povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, a utisak je da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, a trenutno Valjadolid ima samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Eibar, uz konstataciju da druga pozicija na kraju donosi direktan plasman u La Ligu.
U prošlom kolu je Valjadolid remizirao na gostovanju kod Hihona, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Ovijedo

Dosta dugo nismo bili u prilici da gledamo u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, iako je to godinama unazad primarni cilj ove simpatične ekipe.
Prošlo je nešto više od polovine ovogodišnjeg izdanja Segunde, a trenutno se Ovijedo nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Valjadolid, kod koga između ostalog ova ekipa i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Ovijedo odigrao svoj verovatno i najbolji meč u ovogodišnjem izdanju Segunde, pošto je ova ekipa na svom stadionu demolirala ekipu Burgosa sa više nego ubedljivih 5:0.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, pošto i jedni i drugi imaju potpuno iste ciljeve. Prednost ovog puta ipak dajemo Valjadolidu, koji ukoliko misli da dođe do novog plasmana u La Ligu prosto mora da pobeđuje na svom stadionu, pa vam preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.