Nedelja, 25/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
25/02Napredak vs Novi PazarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
22/02/2024 16:27
Pod Bagdalom gost Napretka je Novi Pazar. Utakmica je važna za obe ekipe a igra se u nedelju u 16.30.
Napredak

Još jednom su Kruševljani bili uspešni na strani, i samo zbog nešto slabijeg učinka kada igraju na svom stadionu, nalaze se u donjoj polovini table. U ponedeljak je Napredak pobedio Voždovac na krovu tržnog centra i stigao do pete pobede na strani u aktulenoj sezoni. Prosto neverovatno zvuči podatak da su Čarapani u Kruševcu dobili samo dve utakmice. Zmajevi su pali posle golova Zličića i Majdevca, dvojice mladih fudbalera. Zanimljivo je da je Majdevac ponikao u Napretku, onda ga je fudbalski put odveo van granica zemlje da bi se vratio u srpski fudbal i to u dresu Novog Pazara. Sada će imati priliku da prvi put igra protiv tima u kome je u potpunosti oživeo karijeru. Inače napredak je pred ovo kolo bio na 11. mestu sa 4 boda manje od polsednjeg tima u zoni plej-ofa.

Novi Pazar

Mnogo su Pazarci očekivali od duela sa Crvenom zvezdom. Najavljivala se i pobeda nad šampionam ali su brzo primireni posle ranog gola Dragovića. Imali su neke dobre momente, posebno na početku drugog poluvremena ali je na kraju Zvezda lakše od očekivanja odnela bodove i pobedila sa 3:0. Oslabljen je bio Paraz bez Ljajića i Šćepovića, ali ese čini da ništa ne bi uradili ni sa njima dvojicom u timu. Jedino što je dobro je to što su napokon odradili kaznu igranja bez navijača i sigurno da će im u nastavku sezone biti lakše uz huk sa tribina na stadionu kraj Jošanice, ako ne stigne još neka kazna. Novi Pazar je trenutno na 5. mestu na tabeli, i dalje se bore za plasman u Evropu a najveći konkurenti biće im Čukarički i Vojvodina, mada su vrlo blizu Kragujevčani i Lučanci. Inače Pazarci imaju velike ambicije i u Kupu Srbije, tu su u četvrtfinalu i tamo ih čeka duel sa kragujevačkim Radničkim.

Predlog

U prvom delu sezone gledali smo lep meč kraj Jošanice i pobedu Novog Pazara nad Napretkom od 2:1, uz prvi gol Adema Ljajića u dresu Pazara. Bio je to jedan od polsednjih mečeva pred punim tribinama i sigurno je da navijači ovog kluba sa nestrpljenjem čekaju naredno kolo i dolazak Lučanaca u Novi Pazar. Pre toga bi bilo dobro da zabeleže pobedu jer su bez trijumfa već tri uzastopna kola sa samo jednim osvojenim bodom. Naš predlog su golovi kojih neće biti mnogo. Za 0-2 gola koeficijent je 1.80 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.