Petak, 23/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
23/02De Graafschap vs Den BoschUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
22/02/2024 20:49
Ekipa Den Haga će u okviru 27. kola Erste lige dočekati Mastriht na domaćem terenu. Utakmica je na programu od 20 časova.
Den Hag

Ekipa Den Haga je ove sezone na skoru od 14 trijumfa, 7 remija i 5 poraza, nakon 26 odigranih mečeva. To je 49 osvojenih bodova, što je dovoljno za treću poziciju na tabeli i samo bod zaostatka za drugoplasiranom Rodom i mjestom koje direktno vodi u Erediviziju. Posle tri uzastopna trijumfa, u poslednjem kolu upisali poraz protiv proslaviranog Viljema rezultatom 2:1, međutim sa 54 postignuta gola i dalje su najefikasnija ekipa u čitavoj ligi. Igraju veoma efikasne mečeve tokom čitave sezone.

Mastriht

Ekipa Mastrihta je trenutno na skoru od 10 trijumfa, 6 remija i 10 poraza, što je dovoljno za sredinu tabele i poziciju broj 11 sa 36 osvojenih bodova. Imaju 3 boda manje od mjesta koje vodi u plejof i razigravanje za ulazak u elitni rang, što će biti veoma teško ostvravljivo, uzimaju u obzir kvalitet ove ekipe. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa i po jedan poraz i remi, a seriju od 3 uzastopna remija su nakon poraza prekinuli i remijem  sa mladom ekipom PSV-a u prethodnom kolu (4:4).

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti veoma efikasan meč, pa vam predlažemo igru 4+ po kvoti 2.05 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.