Subota, 24/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
24/02Mančester Junajted vs Fulam1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2024 18:00
Subota nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mančester Junajteda i Fulama. Početak ovog u najavi veoma interesantnog duela je zakazan za 16 časova.
Mančester Junajted

U poslednje vreme Junajted pruža fantastične partije u engleskom prvenstvu, a to nam najbolje pokazuje podatak, da je nekadašnji šampion Engleske na poslednja četiri susreta u prvenstvu ostvario isto toliko trijumfa.
Trenutno se izabranici Ten Haga kome se u jednom trenutku ozbiljno drmala klupa nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Totenhem, pa se Đavolovi polako ali sigurno vraćaju u borbu za plasman u Ligu Evrope.
Inače, u prošlom kolu je Mančester slavio na gostovanju kod Lutona, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Fulam

Ono što je svakako najbitnije je da ćemo Fulam po svemu sudeći i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Trenutno se tim sa Krejven Kotidža nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz devet bodova viška u odnosu na timove koji se bore za opstanak.
Nakon odlaska Aleksandra Mitrovića nije se ni očekivalo ništa više od borbe za sredinu tabele, ali kada se sve sabere i oduzme navijači ovog simpatičnog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Na poslednjih pet mečeva Fulam je ostvario jedan trijumf, dva remija, ali i dva poraza, a u prošlom kolu su Kolibari poraženi na svom stadionu od Aston Vile, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Junajted igra zaista fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će popularni Đavolovi bez većih problema upisati i peti uzastopni trijumf u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.