Nedelja, 25/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
25/02Lens vs MonakoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/02/2024 21:26
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Lansa i Monaka. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 13 časova.
Lans

Fudbaleri Lansa igraju dosta dobro i ove sezone i sigurno je da će ova ekipa pokušati drugi put zaredom da dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, trenutno se nekadašnji šampion Francuske nalazi na šestom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Lans uspeo da odoli na veoma teškom gostovanju kod Remsa, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Monako

Monako nije na najbolji mogući način započeo ovu sezonu, međutim, ovaj tim se u jednom trenutku dosta podigao i stigao do pozicije koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
Međutim, taman kada smo pomislili da tim iz kneževine igra onako kako se to i očekivalo, usledio je neočekivan poraz u prošlom kolu na domaćem terenu od Tuluza, a taj duel na stadionu Luj II je završen rezultatom 1:2.
Naravno, treba napomenuti da je Monako pre toga uspeo da pobedi ove sezone sjajnu Nicu na gostovanju, a taj meč na Azurnoj obali je završen pobedom gostiju od 2:3.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, a utisak je da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa, pa je realno da vidimo makar po jedan pogodak na obe strane, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.