Nedelja, 25/02 - Fudbal, Mađarska, NB I
25/02Várda SE vs Paks U211X2tip: 2
6 / 10 Ulog
25/02/2024 01:12
Ekipa Kisvarde će u okviru 22. kola OTP lige dočekati vodeći Pakši. Utakmica je na programu od 15 časova.
Kisvarde

Nije još uvijek sve gotovo za ekipu Kisvarde kada je u pitanju borba za opstanak, mada 7 bodova manje u odnosu na Ujpešt i mjesto van opasne zone, svakako ne obećavaju. Ove sezone su na dvadeset i jednoj utakmici osvojili svega 17 bodova i do kraja će morati da pruže i više od 100% mogućnosti, ukoliko žele da izbore opstanak u elitnom rangu. Nakon 3 uzastopna poraza, u poslednjem kolu su uspijeli da upišu trijumf i to protiv Mezokovesda kog su tom prilikom ostavili iza sebe na poslednjem mjestu na tabeli sa bodom manje.

Pakš

Velika senzacija je Pakš ove sezone u Mađarskoj i sigurno je da im nimalo neće biti lako da do kraja sačuvaju lidersku poziciju. To se moglo vidjeti i u prethodnom kolu, kada su u jednom veoma dinamičnom i nejverovatnom meču poraženi od Zalegeržega rezultatom 3:4. To je bio njihov tek 4 poraz u sezoni, a ono što zabrijanjava je približavanje Ferencvaroša na samo bod (uz utakmicu manje). U ovaj meč moraju ući maskimalno fokusirano i sa kontrolom igre od prvog minuta meča.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gostujuća ekipa slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 2.20 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.