Nedelja, 25/02 - Fudbal, Mađarska, NB I
25/02Újpest vs Ferencváros1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/02/2024 01:21
Ekipa Ujpešta će u okviru 22. kola OTP lige dočekati Ferencvaroš. Utakmica je na programu od 17 časova i 30 minuta.
Ujpešt

Nekada slavna ekipa Ujpešta je sada samo prosiječan klub u Mađarskoj i ove sezone nisu uspijeli čak ni da se umiješaju u borbu za mjesta koja vode u Evropu. Trenutno su na 24 osvojena boda i nalaze se na 10. mjestu na tabeli, 7 bodova daleko od opasne zone. U poslednje vrijeme igraju u zaista lošoj formi, što povrđuje i podatak da na poslednjih 5 mečeva imaju čak 4 poraza i samo 1 trijumf. Sa 42 primljena gola imaju jedno od najgorih odbrana u ligi.

Ferencvaroš

Aktuelni šampion Mađarske je dosta "štucao" u nacionalnom prvenstvu ove sezone ali su na kraju ipak uspijeli da se približe provplasiranom Pakšiju na samo bod zaostatka, uz utakmicu manje. Na poslednja 4 meča su upisali sva 4 trijumfa, a eliminacija iz Evrope (protiv Olimpijakosa) će im svakako dobro doći za potpuno fokusiranje na domaće prvenstvo. U prethodnom kolu slavili su protiv Debercena na gostovanju rezultatom 1:2. Sa 52 postignuta gola najefikasnija su ekipa lige.

Prijedlog

Mišljenja smo da je gostujući sastav kvalitetnija ekipe i da će samim tim slaviti u ovom veoma važnom meču po njih. Prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.