Ponedeljak, 26/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
26/02Mladost Lučani vs Voždovac1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/02/2024 13:23
Lučanci su odlično otvorili drugi deo sezone dok su Zmajevi upisali dva poraza. Utakmica na stadionu Mladosti igra se u ponedeljak u 16.30.
Mladost Lučani

Imali su Dragačevci sreće na gostovanju u Novom Sadu kada su protiv Vojvodine izjednačili u poslednjim sekundama meča i vratili se sa vrednim bodom. Posle gostovanja na Karađorđu igrali su ponovo na strani, ovog puta još severnije, u Subotici. Protiv Spartaka su osvojili sva tri boda i za to im je bio dovoljan samo jedan gol. Pred prvi meč u Lučanima u 2024. godini raspoloženje je odlično, uzeli su 4 boda sa dva teška gostovanja i sada spadaju u favorite za plasman u plej-of, naravno, govorimo o ekipama koje to još uvek nisu ostvarile. Šest ili sedam ekipa bore se za četiri upražnjene pozicije za doigravanje za titulu i plasman u Evropu, ako smatramo da su Partizan, Zvezda, TSC i Čukarički sigurni učesnici plej-ofa. Lučanci imaju dobru poziciju a jedan od važnijih mečeva je ovaj sa Voždovcem koji takođe veruje de može biti u gornjoj polovini.

Voždovac

Zmajevi su znatno podmladili tim tokom zimske pauze i sada su već doveli u pitanje svoj plasman u plej-of. U prošlećni deo sezone krenuli su sa dva poraza, jednim očekivanim na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\' protiv Zvezde i pomalo iznenađujućim od Napretka na svom terenu. Očekivalo se da protiv Kruševljana dođu do bodova, ali je Voždovac na krovu tržnog centra odigrao slabije nego što smo to od njih navikli. Posle 21 odigrane utakmiec u prvenstvu Voždovac ima tri sedmice. Po 7 pobeda, remija i poraza i tik su ispod crte koja delu tabelu na dve polovine. Pitanje je da li je uopšte plasman u doigravanje za Evropu prioritet posle podmlađivanja tima, jer i ako ne uspeju u tome sumnjamo da će im opstanak biti ugrožen.

Predlog

U prvom delu sezone na meču u Beogradu Voždovac je pobedio Mladost sa 3:1. I ranijih sezona Zmajevi su bili uspešniji od Lučanaca i bez poraza su na poslednjih pet međusobnih duela. Vreme je da Mladost osvoji bodove i verujemo da će Dragačevci nastaviti sa dobrim rezultatima ovog proleća. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.