Ponedeljak, 26/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
26/02Kaen vs AnžeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/02/2024 19:24
Francuska Liga 2 nam je do sada donela dosta zanimljivih mečeva, a na prvi pogled ovde vidimo da se radi o dva tima kojima nije mesto u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala. Susret između Kaena i Anžea je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kaen

Fudbaleri Kaena se trenutno nalaze na sredini tabele francuske Lige 2, preciznije na desetoj poziciji uz samo pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Grenobl, što i nije ozbiljna bodovna prednost ako uzmemo u obzir da taj tim ima meč viška u odnosu na Kaen, a poznato je da je peta pozicija ujedno i poslednja koja donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je Kaen poražen na gostovanju kod Gengama kada je bilo 1:0.
Na domaćem terenu je Kaen ostvario šest trijumfa, uz tri remija i isto toliko poraza.

Anže

Što se tiče Anžea, ovaj tim se trenutno nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli, za koje je dobro poznato da na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu je dojučerašnji prvoligaš ostvario dva trijumfa, uz čak tri poraza, pa deluje da Anže više ne igra onako dobro kao što je to bio slučaj na startu šampionata.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom stadionu od Sent Etjena, i to sa više nego ubedljivih 0:3, pa će ova ekipa dati sve od sebe da se iskupi navijačima za to loše izdanje već na ovom gostovanju kod Kaena.

Naš predlog

Oba tima imaju iste ciljeve ove sezone i sva je prilika da nas ovog puta očekuje jedan otvoren meč na obe strane, pa je najrealnije da se fokusirate na golove, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.