Ponedeljak, 26/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
26/02Boavista vs Sporting BragaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
25/02/2024 21:04
U ponedeljak nas očekuje nekoliko veomam zanimljivih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boaviste i Brage. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Boavista

Primarni cilj nekadašnjeg predstavnika Portugala u Ligi šampiona će i ovog puta nažalost biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se tim iz Porta nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Boavista poražena na gostovanju kod Čaveza, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Braga

Braga je prošle sezone konačno došla do trećeg mesta i plasmana u Ligu šampiona, a deluje da to ove sezone neće biti baš tako lagano.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Kamenoloma nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na trećeplasirani Porto, koji takođe ne igra na svom prepoznatljivom nivou.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Braga je ostvarila tri trijumfa, jedan remi ali i jedan poraz, a ne treba zaboraviti da je ovaj tim sredinom nedelje eliminisan iz daljeg toka Liga Evrope i to od Karabaga, što je bilo veliko iznenađenje.

Naš predlog

Boavista bi novim lošim rezultatom još više sebi zakomplikovala situaciju kada je u pitanju borba za opstanak, dok bi novi neuspeh Brage značio verovatno i oproštaj od borbe za treće mesto na tabeli.
Nekako je najrealnije da ovde i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.