Utorak, 27/02 - Fudbal, Italija, Serija B
27/02Palermo vs Ternana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/02/2024 01:04
Palermo će u okviru 27. kola Serije B ugostiti ekipu Ternane. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.
Palermo

Velikan sa Silicije već odavno tavori u nižim rangovima i čini se da bi ove sezone konačno mogli da naprave iskorak i vrate se u elitu, gdje nesumnjivo i pripadaju. Trenutno su na 4. mjestu na tabeli sa 46 osvojenih bodova, 2 manje od drugoplasirane Venecije i mjesta koje direktno vodi u Seriju A. U poslednje vrijeme igraju zaista sjajno, a na poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa i 2 remija. U poslednjem kolu su remizirali na gostovanju kod Kremonezea (2:2). Trenutno su u nizu od 5 uzastopnih trijumfa na svom terenu.

Ternana

Ekipa Ternane je nakon 26 odigranih mečeva na bilansu od 6 pobjeda, 8 remija i čak 12 poraza, što je dovoljno za mjesto broj 16 na tabeli. Jasno je da će se do kraja grčevito boriti za opstanak u drugoj ligi, a 4 boda ih dijele od Pize koja je na mjestu van opasne zone. U poslednje vrijeme su malo konsolidovali redove, pa tako na poslednja 3 meča imaju 2 remija i 1 trijumf. U poslednjem kolu su remizirali sa Lećom na domaćem terenu u utakmici bez golova.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Palermo kvalitetnija ekipa, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.