Utorak, 27/02 - Fudbal, Italija, Serija B
27/02Parma vs Nuova Cosenza1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/02/2024 21:28
U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i skoro kompletno kolo Serije B. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Parme i Kozence, koji će biti odigran na Enio Tardiniju u 20 časova i 30 minuta.
Parma

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da ćemo Parmu posle nekoliko poprilično sušnih godina naredne sezone ponovo gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, gde ovom timu svakako i jeste mesto.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Serije B uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Veneciju, a poznato je da će na kraju dve prvoplasirane ekipe izboriti plasman u društvo najboljih.
U prošlom kolu je Parma remizirala na gostovanju kod Koma kada je bilo 1:1.

Kozenca

Kozenca se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i sva je prilika da će ova ekipa bez većih problema obezbediti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno ova simpatična ekipa ima čak šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni, a na poslednjih pet susreta je Kozenca ostvarila dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
Serija dobrih rezultata je prekinuta u prošlom kolu kada je jedanaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na svom stadionu od Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Parma je zaista veliki favorit na ovom duelu i sve osim pobede bivših Mlekadžija bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.