Utorak, 27/02 - Fudbal, Italija, Serija B
27/02Catanzaro vs Bari 1908Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
27/02/2024 00:14
Katanzaro će u okviru 27. kola Serije B dočekati Bari. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Katanzaro

Ekipa Katanzara je prethodnu sezonu okončala kao šampion Serije C i tako su nakon dugo godina zaigrali u drugom rangu. Nije očekivano od njih da se tako brzo prilagode, što su oni uradili i već sada prijete da zauzmu poziciju koja vodi u doigravanje za Seriju A! Sa 42 osvojena boda nalaze se na 6. mjestu na tabeli, 6 bodova manje od drugoplasirane Venezije i mjesta koje direktno vodi u elitni rang. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, a u tom periodu su upisali 2 trijumfa i 3 remija.

Bari

Legendarna ekipa Barija je već dugo sezona tako blizu pozicije koja bi ih lansirala nazad u Seriju A, ali uvijek im na kraju malo nedostaje za taj uspijeh. Prošle sezone su na nevjerovatan način ostali bez plasmana u elitni rang, a ove sezone su nakon 26 odigranih mečeva na 10. mjestu na tabeli, sa 2 boda manje od mjesta koje vodi u doigravanje za Seriju A. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljiov, te na poslednjih 5 mečeva imaju 3 poraza i 2 trijumfa.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma vatren duel, dvije borbene ekipe. Oba tima igraju efikasno i mišljenja smo da će biti viđen gol na obje strane. Prema tome predlažemo GG po kvoti 1.90 u Primobet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.