Četvrtak, 29/02 - Fudbal, Bugarska, Bugarski kup
29/02Ludogorec vs CSKA 1948 Sofia1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/02/2024 16:48
Ekipa Ludogoreca će u okviru četvrtfinala nacionalnog kupa ugostiti CSKA 1948. Utakmica je na programu u četvrtak od 16 časova i 30 minuta.
Ludogorec

Ekipa Ludogoreca je nakon eliminacije u Ligi konferencija od prvaka Švajcarske ekipe Servetea, uspijela da se oporavi i upiše veoma važan trijumf u nacionalnom šampionatu. Tada su bili bolji na gostovanju od ekipe Borea rezultatom 0:2, čime su se dodatno približili vodećem Černo Morecu. U kupu su do sada eliminisali Botevgrad i Lokomotivu iz Plovdiva, te će sigurno biti motivisani da na domaćem terenu potpišu prolaz u polufinale ovog takmičenja.

CSKA 1948

Ekipa CSKA je do četvrtfinala nacionalog kupa stigla eliminišući Maritisu iz Plovdiva rezultatom 0:1, a zatim i na domaćem terenu ekipu Boroea rezultatom 2:1. U nacionalnom šampionatu su trenutno na 6. mjestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova, a u poslendji 5 kola su upisali 2 trijumfa, 2 remija i 1 poraz. U poslednjem meču pred ovaj duel, remizirali su sa ekipom Slavije iz Sofije rezultatom 1:1 na domaćem terenu. Izgubili su od Ludogoreca u finalu Super kupa prije 3 nedelje, te će sada pokušati da se osvete.

Prijedlog

Mišljenja smo da je domaći tim kvalitetnija ekipa i da će slaviti u ovom meču, kvota na njihovu pobjedu ej 1.53 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.