Sreda, 28/02 - Fudbal, Grčka, Super League
28/02Panatinaikos vs Aris1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/02/2024 18:14
U sredu je na programu gotovo kompletno kolo grčkog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Panatinaikosa i Arisa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Panatinaikos

Fudbaleri Panatinaikosa igraju dosta dobro ove sezone a trenutno se PAO nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani AEK.
Na poslednjih pet mečeva Zeleni su ostvarili dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz, što su ostali timovi znali da iskoriste i preteknu Panatinaikos na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Grčke samo remizirao protiv Kifisije, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Aris

Što se tiče Arisa, ovaj tim je trenutno stacioniran na petom mestu na tabeli, i ono što je verovatno i najzanimljivije je da je ova ekipa uspela da obezbedi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala, nekadašnji učesnik Liga Evrope je ostvario tri trijumfa i dva remija, što znači da Aris u tom periodu nije doživeo niti jedan poraz.
U prošlom kolu grčke Superlige Aris je ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Volosa, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Nakon velikog kiksa u prošlom kolu sigurno je da će fudbaleri Panate dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za jako loše izdanje, pa vam toplo preporučujemo da se ovde fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.