Sreda, 28/02 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
28/02Kilmarnok vs Rendžers1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/02/2024 18:28
U sredu nas očekuje vanredno kolo škotskog šampionata, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Kilmarnoka i Rendžersa. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kilmarnok

Svakako da svi u klubu imaju pregršt razloga za zadovoljstvo sa dosadašnjim tokom sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli.
Primarni cilj će naravno biti plasman u plej-of, što ne bi smelo da se dovede u pitanje, a na pet poslednjih mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa uz čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Kilmarnok odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu i savladao Aberdin rezultatom 2:0.

Rendžers

Što se tiče Rendžersa, nakon ne baš najboljeg starta šampionata, tim iz Glazgova u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, pa je tako tim sa Ajbroksa uspeo da pretekne Seltik na tabeli i trenutno Policajci zauzimaju prvo mesto uz dva boda viška u odnosu na svog najljućeg rivala.
Na poslednjih pet mečeva Rendžers je ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ova ekipa demolirala Aberdin na svom terenu, kada je bilo više nego ubedljivih 5:0, što je sjajna uvertira za teško gostovanje kod Kilmarnoka.

Naš predlog

Iako Kilmarnok igra iznad svih očekivanja ove sezone, smatramo da gosti ovakvu priliku ne smeju da propuste, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.