Subota, 02/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
02/03Hajdenhajm vs Ajntraht FrankfurtDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
28/02/2024 20:52
Debitant u Bundesligi želi da nastavi sa dobrim rezultatima u drugom delu sezone. Meč sa Ajntrahtom igra se u subotu od 15.30.
Hajdenhajm

Jednom je morao da se prekine niz bez poraza za ekipu Hajdnehajama. Posle osam vezanih utakmica u Bndesligi njihov krčag je pukao i to na domaćem terenu u meču protiv lidera Bajera iz Leverkuzena. Nije to neočekivan rezultat, Farmaceuti su jednostavno nepobedivi ove sezone i to ni debitant u Bundesligi nije uspeo da promeni. U propšlom kolu Hajdenhajm je osvojio bod na gostovanju u Berlinu kod Uniona i ostao u zlatnoj sredini tabele. Ne verujemo da u ovom klubu imaju neke veće ambicije za svoju premijernu sezonu u eliti od pukog opstanka. Ipak nije svejedno da li ćete opstanak izboriti u poslednjem kolu uz mnogo stresa ili nekoliko rundi pre kraja i onda igrati za svoju dušu i za navijače. Hajdenhajm je bliži ovom drugom scenariju i verujemo da za njih neće biti stresnih perioda do kraja prvenstva.

Ajntraht

U lošoj formi su Orlovi iz bankarskog centra Evrope. Ajntraht je do pre nekoliko kola figurirao kao ozbiljan kandidat za plasman u Ligu šampiona, a imao je i odličan rezultat iz prvog meča baraža za osminu finala Lige konferencija. Odigrali su 2:2 u Briselu protiv Rojal Uniona ali i pored toga nisu prošli dalje jer su na svom terenu doživeli minimalni poraz. Sada im ostaje samo Bundesliga i nada da mogu do evropske vize. Trenutno su na 6. mestu, poslednjem koje vodi u Ligu konferencija ali da bi ga zadržali moraće znatno da poprave formu. Ajntraht nije pobedio u šest poslednjih mečeva, četiri u prvenstvu i dva u Ligi konferencija. U prošlom kolu su spasili bod protiv Volfsburga na svojoj Dojče bank areni pogotkom Marmuša u sudijskoj nadoknadi. Forma nije Ajntrahtu adut ali su jesenas lako izašli na kraj sa Hajdenhajmom i slavili sa 2:0 u Frankfurtu.

Predlog

Sigurno je da Ajntraht ima veće ambicije od hajdenhajma a samim tim je i njihov pritisak veći pred ovaj meč. U svakom slučaju ovo je jedan od mečeva u kome treba očekivati golove i smatramo da ćemo ih videti na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.