Petak, 01/03 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
01/03Šalke 04 vs Sankt PauliDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
28/02/2024 21:22
Nemačka Cvajta odavno nije bila ovako zanimljiva, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Šalkea i Senkt Paulija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Fudbaleri Šalkea igraju jako loše ove sezone, a u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje sva je prilika da će se ova ekipa boriti za opstanak u Cvajti, što je malo ko mogao da pretposatvi.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala, tim iz Gelzenkirhena je ostvario dva trijumfa, ali i čak tri poraza, uz konstataciju da su obe pobede ostvarene na domaćem terenu.
U prošlom kolu je Šalke poražen na gostovanju kod Magdeburga, kada je bilo 3:0.

Senkt Pauli

Senkt Pauli je tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju nemačke Cvajte, a najbolji pokazatelj za to bez ikakve sumnje je prvo mesto na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Kil.
Podsećamo vas da će na kraju sezone dve najbolje prvoplasirane ekipe izboriti plasmas u Bundesligu, dok će trećeplasirana ekipa u baraž.
U prošlom kolu je Senkt Pauli pokazao da nije slučajno na prvom mestu na tabeli pošto je u derbiju kola savladan Kil na gostovanju, i to rezultatom 3:4.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Šalke u poslednje vreme igra dosta dobro na svom terenu, retko gubi, ali i dosta teško prima bodove, pa vam hrabro savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1x, bez obzira što je sa druge strane terena lider na tabeli.
Kladionica Maxbet ovu igru plaća sa kvotom 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.