Petak, 01/03 - Fudbal, Španija, Segunda
01/03Sporting Hihon vs AlbaceteDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
28/02/2024 21:43
Španska Segunda polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Hihona i Albasetea. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Hihon

Godinama unazad Hihon pokušava da se domogne plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, međutim, ovoj ekipi to nikako ne polazi za rukom.
U ovom trenutku se Hihon nalazi na sedmom mestu na tabeli, uz konstataciju da će na kraju regularnog dela šampionata, šest prvoplasiranih ekipa doći do plasmana u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Burgosa, kada je bilo 1:0.

Albasete

Albasete je trenutno stacioniran na sedamnaestom mestu na tabeli i to uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa kako sada stvari stoje sva je prilika da će se ova ekipa boriti za opstanak do kraja šampionata.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala Albasete je doživeo samo jedan poraz, ostvario jedan trijumf i čak tri puta remizirao, što je naznaka da bolji dani za ovu ekipu dolaze.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Amorebijete kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, a pre svega, mišljenja smo da će se gosti opredeliti za defanzivnu varijantu i da će uspeti da odole Hihonu koji u poslednje vreme nije ubedljiv, pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.