Nedelja, 03/03 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
03/03Hamburger SV vs Osnabrück1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
01/03/2024 12:41
U utakmici nemačke Cvajte Hamburger dočekuje ekipu Osmabrika. Meč u najvećoj nemačkoj luci igra se u nedelju u 13.30.
Hamburger

Pet godina već traje mučenje slavnog Hamburgera u drugoj ligi. Kada su ispali iz Bundelsige svi su verovali da je to samo za jednu sezonu i da će se klub sa severa Nemačke ekspresno vratiti u elitu. Nije se to dogodilo još uvek, svake sezone Hamburger odlično počne i sve upropasti na kraju. U prethodnoj sezoni stigli su do baraža ali je tu Štutgart bio nepremostiva prepreka. I sada su na trećem mestu, ispred njih je Holštajn sa bodom više i krajnji cilj je da makar prestignu klub iz Kila i budu na kraju drugi. Vodeći Sent Pauli, gradski rival, ima sedam bodova više i trenutno je van dometa. U prošlom kolu Hamburger je teškom mukom upisao tri boda protiv debitanta u Cvajti, ekipe Elverzberga, a sada ponovo igraju sa jednim novajlijom na svom terenu, protiv Osnabrika.

Osnabrik

Ljubičasti su na poslednjem mestu na tabeli i sva je prilika da će se vratiti u treću ligu koliko ovog proleća. Nije Osnabrik igrao dobro od starta sezone, čini se da su ušli nespremni i u mnogo jaču konkurenciju od one u kojoj su igrači prošle sezone i rezultate svega toga vidimo. Samo 15 bodova ima Osnabrik posle 23 utakmice, a ostalo je još samo 7 kola da pokušaju da izbore opstanak. Prvi tim iznad crte udaljen je 9 bodova, ali bi oni bili prezadovoljni i igranjem u baražu, mada je Kajzerslautern, tim koji zauzima tu 16. poziciju, na 7 bodova razlike. Ljubičasti su trenutno možda u najboljoj formi od starta sezone, gledajući rezultate. U poslednjih pet kola izgubili su samo jednom, ali šta to vredi kada su samo jednom i pobedili. U prošlom kolu su iznenadili Hanover na svom terenu i to im je bila tek druga pobeda u ovom prvenstvu, što je ubedljivo najmanje u ligi, pošto timovi ispred njih imaju po 6 trijumfa.

Predlog

Šanse Osnabrika su male da i naredne sezone igra u Cvajti. Mnogo su veće da Hamburger ne igra u ovom rangu već da se, napokon, vrati u Bundesligu. Forma tima sa severa nije sjajna ali su sada pobede najbitnije a ne utisak. U prvom delu sezone Osnabrik je pobedio Hamburger sa 2:1 i to im je bila jedina pobeda sve do prošle sedmice kada su srušili i Hanover. Mada Osnabriku prija da igra protiv \'\'severnjaka\'\', ovde nemamo dilemu, bodovi ostaju u luci. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.