Nedelja, 03/03 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
03/03Harts vs SeltikDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/03/2024 13:12
Derbi meč ovog kola škotskog Premijeršipa igra se u Edinburgu gde Harts dočekuje šampiona glazgivski Seltik. Utakmica se igra u nedelju u 13.30.
Harts

\'\'Srca\'\' iza sebe imaju odlične rezulatte ove sezone i sve to ih je dovelo na treći stepenik na tabeli, odmah iz neprikosnovenog dvojca iz Glazgova. Harts neće moći da ugzori ni Seltik ni Rendžers, oni su već stekli veliku prednost i do kraja šampionata imaće tku udvoje za osvajanje titule. Za tim iz Edinburga mnogo je značajnije da su na solidnoj bodovnoj prednosti u odnosu na svoje pratioce, pa je tako Kilmarnok na 12 bodova zaostatka pred ovo kolo, a Sent Miren na 13. U toku sedmice igrano je vanredno kolo u Škotskoj a u njemu veliki edimburški derbi u kome je Harts dočekao Hibernijan. Veliko rivalstvo je između ova dva kluba, ništa manje nego ono iz Old Firma, mada se Hibsi i \'\'Srca\'\' ne mogu pohvaliti rezultatima koje imaju Policajci i Kelti. Meč sa Hbernijanom okončan je 1:1, a pošto je Harts prošlog vikenda poražen od Rendžersa na Ajbroksu sa 5:0, uzela su \'\'Srca\'\' samo bod u prethodnih 180 minuta.

Seltik

Kelti zaostaju za najvećim rivalom dva boda nakon 28 odigranih kola. Imao je Seltik solidnu prednsot u odnosu na Policajce već negde na sredini sezone ali su u prethodnom periodu često gubili bodove što je Rendžers iskoristio i preuzeo lidersku palicu. Prošle sedmice je Seltik na jedvite jade osvojio sva tri boda na gostovanju kod Madervela. Ne samo da je gubio posle prvih 45 minuta već je do sudijske nadoknade rezultat glasio 1:1. Tek u toj nadoknadi su kelti srušili rivala i postigli dva gola u kratkom vremenskom periodu. Zato su u vanerdnom kolu \'\'počistili\'\' sa terena Dandi i pobedili ga sa 7:1, a već posle prvog poluvremena imali su prednost od 6:0.

Predlog

Seltik se mnogo muči u poslednje vreme čak i kad pobeđuje. Nisu slavili protiv Kilmarnoka a izvukli su se u meču sa Madervelom. Gostovanje u Edimburgu je jedno od najtežih do kraja sezone i neće biti lako timu Brendona Rodžersa da se vrati sa celim plenom. Harts je motivisan i u prethodnom meču je pobedio Seltik u gostima sa 2:0. Sada je naš predlog igra gol-gol za koju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.