Subota, 02/03 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
02/03Sloga Doboj vs Zrinjski1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
01/03/2024 20:53
Ekipa Sloge iz Doboja će u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Zrinjski. Utakmica je na programo od 16 časova.
Sloga

Tim iz Doboja je nakon 20 odigranih kola na visokom 5. mjestu na tabeli sa 31. osvojenim bodom. Po povratku sa zimske pauze, upisali su prvo remi sa Veležom u meču bez golova, da bi potom slavili protiv GOŠK-a u Gabeli rezultatom 2:4 u prethodnom kolu. Ove sezone igraju zaista kvalitetno a trenutno su tim koji na domaćem terenu ima samo jedan poraz i to od prvoplasiranog Borca. Prije par dana su eliminisani iz domaćeg kupa pošto su u poslednjem minutu primili treći gol od ekipe Posušja i tako ukupnim rezultatom 3:2 završili svoje učešće.

Zrinjski

Tim iz Mostara je sa druge strane nakon 20 odigranih mečeva na drugom mjestu na tabeli sa 42 osvojena boda, što je 7 bodova manje od prvoplasiranog Borca. Po povratku sa zimske pauze, upisali si prvo neočekivani remi protiv Željezničara na Grbavici, da bi potom upisali trijumf u poslednjem kolu protiv Igmana i to vrlo ubjedljivo rezultatom 5:0. Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine će sigurno do kraja voditi ogromnu borbu sa Borcem za šampionsku titulu, a svaki meč za njih je malo finale.

Prijedlog:

Mišljenja smo da je gostujući tim kvalitetniji, pa vam prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.52 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.