Nedelja, 03/03 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
03/03Željezničar vs Sarajevo1X2tip: X
6 / 10 Ulog
03/03/2024 00:58
Željezničar će u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u velikom gradskom derbiju dočekati Sarajevo. Utakmica je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Željezničar

Ekipa sa Grbavice je trenutno u ogromnoj krizi i sa 20 osvojenih bodova nalaze se na pretposlednjem mjestu na tabeli. Zaista ne pamtimo kada je gradski derbi odigran a da je jedna od ekipa iz Sarajeva bila u opasnoj zoni. Na poslednjih 5 mečeva Željo ima čak 4 poraza i samo jedan remi, a u poslednjem kolu su poraženi na gostovanju kod Širokog Brijega rezultatom 2:1. Poslednju pobjedu su ostvarili još 4. novembra što je zaista nevjerovatno. Na domaćem terenu igraju malo bolje i mišljenja smo da će u ovom meču imati ogroman motiv.

Sarajevo

Ekipa Sarajeva je sa 33 osvojena boda na 4. mjestu na tabeli i iako su u jednom momentu imali dobre šanse u borbi za titulu, sada se čini da je to nemoguće. U poslednjih 5 mečeva su upisali čak 4 poraza i samo jedan trijumf, a trenutno su u nizu od 3 uzastopna poraza.  U poslednjem kolu su poraženi od Zvijezde 09 rezultatom 1:0. Na 10 ovosezonskih gostovanju su upisali svega 11 bodova, a poslednju pobjedu van svog Koševa su ostvarili još u novembru.

Prijedlog

Mišljenja smo da će kao i obično ovaj meč biti veoma ujednačen, pa vam prema tome predlažemo igru X po kvoti 3.00 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.