Utorak, 05/03 - Fudbal, Argentina, Primera
05/03Instituto vs Urakan1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/03/2024 14:28
Argentinski Liga Kup nam je do sada doneo puno uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Instituta i Urakana. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Instituto

Fudbaleri Instituta se trenutno nalaze na deobi četvrtog mesta grupe A ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, i svakako da će ova simpatična ekipa dati sve od sebe da se na kraju domogne plasmana u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva Instituto je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Himnazije, kada je bilo 1:3.

Urakan

Urakan igra promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a ono što je i te kako karakteristično za ovu ekipu bilo u prethodnom periodu, se ponavlja i ovog puta, pošto Urakan igra jako dobro na svom terenu, ali isto tako jako loše na strani, gde je ovaj tim nanizao čak tri poraza.
Generalno, na poslednjih pet mečeva Urakan je doživeo dva poraza, dva remija i ostvario samo jedan trijumf, i to baš u prošlom kolu kada je na domaćem terenu savladan Rosario sa 2:0.

Naš predlog

Urakan kao što smo već napomenuli igra jako loše na strani, što će Instituto umeti da iskoristi pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.