Sreda, 03/04 - Fudbal, Švajcarska, Super League
03/04Cirih vs WinterthurUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
02/04/2024 05:44
Švajcarski šampionat odavno nije bio ovako zanimljiv kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ciriha i Vintertura. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Cirih

Fudbaleri Ciriha se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirani Vintertur, koji između ostalog i dolazi u goste kod ove ekipe u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Švajcarske je ostvario samo jedan trijumf, uz po dva remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Bazela, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Vintertur

Generalno, svi navijači Vintertura za sada moraju da imaju pregrt razloga za zadovoljstvo, pošto njihova ekipa ove sezone igra na veoma visokom nivou, a to nam najbolje pokazuje i deoba četvrtog mesta na tabeli, sa Cirihom, kod koga ova ekipa gostuje u ovom kolu.
Na pet poslednjih mečeva u švajcarskom šampionatu Vintertur je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom stadionu protiv Serveta sa 1:0.

Naš predlog

Cirih ima više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, ali sa druge strane Vintertur igra fenomenalno u poslednje vreme, pa je idealno da okušate sreću sa igrom na golove, odnosno 3+, za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.