Sreda, 03/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
03/04Crvena zvezda vs IMT Novi BeogradUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
02/04/2024 23:31
Srpsko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Crvene zvezde i IMT-a. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraju fantastično u drugom delu šampionata, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da crveno-beli dođu do sedme uzastopne titule šampiona Srbije.
U ovom trenutku se izabranici Vladana Milojevića nalaze na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji u sredu ide na teško gostovanje kod Voždovca.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario siguran trijumf na gostovanju kod Javora, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

IMT

Što se tiče IMT-a, ovaj tim se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i svakako da će primarni cilj tima sa Novog Beograda biti opstanak u društvu najboljih.
U poslednje vreme ova simpatična ekipa pruža dosta dobre partije, pa su tako Traktoristi na pet poslednjih susreta u prvenstvu ostvarili dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Železničara iz Pančeva, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sve osim sigurne pobede crveno-belih bi bila prava senzacija, a po svemu sudeći nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.