Petak, 05/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
05/04Caracas vs Atletiko Mineiro1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
03/04/2024 00:00
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju mečevi Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Karaksa i Atletiko Mineira. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Karakas

Pre svega, i sam plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores je veliki uspeh za tim Karakasa.
Konkurencija u najkvalitetnijem klupskomg takmičenju u Južnoj Americi je ove sezone paklena, a voljom žreba predstavnik Venecuele je ovog puta u grupi sa Rosarijom, Penjarolom i Atletiko Mineirom, koji je sasvim sigurno prvi favorit u ovoj grupi.
Što se tiče šampionata Venecuele, trenutno se Karakas nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Angosturu.

Atletiko Mineiro

Atletko Meneiro je igrao solidno prošle sezone, a svakako je najbitnije to što je ova ekipa kroz prvenstvo ostvarila plasman u Kopa Libertadores i u konkurenciji Karaksa, Penjarola i Rosarija, sigurno je da je brazilski predtstavnik prvi favorit u grupi.
Inače, trenutno Atletiko Mineiro nastupa u finalu državnog prvenstva Mineiro, a u prvom meču je ovaj tim na svom stadionu dočekao Kruzeiro, i na kraju je bilo 2:2, uz konstataciju da su gosti stigli do remija nakon postignutog pogotka u petom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Na prvi pogled deluje da Atletiko Mineiro ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, zbog čega vam i savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.