Sreda, 03/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
03/04Voždovac vs Partizan1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
03/04/2024 02:13
Voždovac će u okviru 28. kola Super lige Srbije dočekati ekipu Partizana. Utakmica je na programu od 16 časova i 55 minuta.
Voždovac

Ekipa Voždovca je nakon 27 odigranih mečeva na poziciji broj 11 sa 30 osvojenih bodova. Trenutno su na skoru od 7 trijumfa, 9 remija i 11 poraza. Nalaze se u veoma lošoj formi i po povratku sa zimske pauze nisu uspijeli da naprave neki značajniji pomak u igri. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 3 poraza i 2 remija. U poslednjem kolu su poraženi od TSC-a sa 2:0, a protiv Partizana na svom terenu obično ne prođu najbolje, pa će današnji meč biti jedan veliki ispit za ovu ekipu.

Partizan

Crno-bijeli su dugo vremena bili na prvom mjestu na tabeli i onda je uslijedio mali pad, koji je rezultovao padom na drugu poziciju i trenutno su na -4 u odnosu na vječitog rivala. Nakon serije od 3 meča bez trijumfa, u poslednjem kolu su teškom mukom uspijeli da savladaju Spartak iz Subotice sa 1:0. Svaki naredni meč im je veoma bitan, kako za poziciju broj 1 tako i za poziciju broj, kako ne bi došli u situaciju da TSC postane najveći rival u nastavku sezone.

 

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Partizan slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.60 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.