Nedelja, 16/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/06Fluminense vs Atletiko GO1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/06/2024 20:33
Vikend nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fluminensea i Atletiko Gojasa. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Fluminense

Fudbaleri Fluminensea su kao što je to dobro poznato prošle sezone stigli do naslova prvaka Južne Amerike i to nakon trijumfa nad ekipom Boke Juniors.
Primarni cilj će ovog puta biti što bolji plasman u Seriji A, a trenutno se brazilski velikan nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju donosi opstanak u društvu najboljih. U prošlom kolu je aktuelni šampion Južne Amerike poražen u gostima kod Botafoga, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Atletiko Gojas

Atletiko Gojas se ove sezone vratio u elitni rang brazilskog fudbala, a naravno da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, uz podsećanje da će to biti sve samo ne lak zadatak.
Trenutno se Atletiko nalazi na osamnaestom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova, a nažalost ta pozicija na kraju i donosi selidbu u niži rang. Na osam odigranih mečeva ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i čak pet poraza, a u prošlom kolu je tim iz Gojasa remizirao na svom stadionu protiv Korintijansa, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Vreme je da i Fluminense proigra, što bi kako sada stvari stoje mogao da bude slučaj već od ovog duela, zbog čega vam toplo i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Primobet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.