Nedelja, 16/06 - Fudbal, Norveška, 1st Division
16/06Kongsvinger vs Åsane1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/06/2024 11:09
Lider druge lige Norveške dočekuje Asane u meču koji mora da dobije. Utakmica je na programu u nedelju od 15 časova.
Kongsvinger

U prošlom kolu je Kongsvinger ostao bez pobede u duelu sa Olesundom u gostima. Bio je to meč za fudbalske sladokusce što govori i konačni rezultat 4:4. I pored samo jednog osvojenog boda Kongsvinger je ostao na vrhu tabele ali sada sa samo dva boda više od drugoplasirane Valerenge. Ipak, u elitu direktno idu dve prvoplasirane ekipe i verujemo da u Konsvingeru ne bi imali ništa protiv da na kraju budu oni drugi. Pre ovog remija Kongsvinger je imao četiri vezana trijumfa na kojima je takođe bio efikasan ali ni na jednom nije dao četiri gola. Bliži se sredina prvenstva a ekipa sa Gjemselund stadiona ima samo jedan poraz u dosadašnjem delu sezone.

Asane

Gosti imaju jedan trijumf i čak pet poraza u poslednjih šest kola OBOS lige. Borba za opstanak je njihova sudbna, jasno je to posle 12 odigranih kola, nakon kojih ovaj tim ima samo 9 bodova na svom kontu. U prethodna tri meča na kojima je Asane bio jedan od takmaca padao je samo po jedan gol. Minimalnim rezultatom Asane je pobedio Sandnes a zatim gubio na isti način od Egersunda i Brine. Težak raspored se nastavlja, idu na noge lideru i teško je da imaju čemu da se nadaju.

Predlog

Asane se spasio ispadanja u prethodnoj sezoni ali ako sada ne poprave formu teško će u tome uspeti. Kongsvinger je oba puta slavio protiv Asanea u prošlom prvenstvu a verujemo da će i u prvom odmeravanju snaga u ovom. Naš predlog je jedinica, za koju u kladionici SuperBet dobijamo kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.