Petak, 21/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
21/06Flamengo vs Baija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/06/2024 12:24
Sredinom nedelje nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u sklopu novog kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Flamenga i Baije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga nisu na najbolji mogući način otvorili ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi brazilski velikan igra sve bolje.
U ovom trenutku se tim sa Marakane nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa je ostvarila tri trijumfa uz dva remija, a u prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila remizirao na gostovanju kod Atletiko Paranensea, kada je bilo 1:1.

Baija

Primarni cilj Baije će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih. U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na fenomenalnom trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Flamengo, kod koga između ovaj tim i dolazi u goste u ovom kolu.
Malo ko se nadao da će prošlosezonski drugoligaš igrati ovako dobro ove sezone, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Krićijume kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Iako Baija igra veoma dobro ove sezone, Flamengo je u top formi i smatramo da će ova ekipa dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom duelu pa vam preporučujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.