Subota, 13/07 - Fudbal, Norveška, Elitserija
13/07Fredrikstad vs MoldeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/07/2024 13:25
Posle odličnog starta novajlija je popustio. U goste Frederikštadu dolazi Molde a meč je na programu u subotu od 17 časova.
Frederikštad

Posle više od decenije tim iz grada sa krajnjeg jugoistoka Norveške vratio se u elitnu seriju. Početak se bio iznenađujuće dobar, nakon premijernog poraza od šampiona Bode/Glimta ekipa Frederikštada je nanizala devet utakmica bez poraza a posebno su bili ubedljivi na gostovanjima. Posle trijumfa u Lilestremu usledila je kriza i sada je Frederikštad već četiri meča bez pobede. U tom intervalu imali su dva remija i dva poraza, poslednji u prethodnom kolu na gostovanju kod Kristijansunda, tima s kojim su u paketu ušli u elitu prošle godine.

Molde

Osvajanjem nacionalnog kupa Molde se izborio za još jedan nastup u Evropi iako to igrama i plasmanom u prvenstvu prošle sezone nije zaslužio. U ovoj izgledaju mnogo bolje, nalaze se na trećem mestu sa samo bodom manje od drugoplasiranog Brana i 6 bodova zaostatka za vodećim Bode/Glimtom. Ove tri ekipe su se već izdvojile u vrhu tabele i u ovom trouglu treba tražiti i novog šampiona. Najveće šanse se ponovo daju Bode/Glimtu. Molde će strpljivo čekati neki kiks velikog rivala i ukoliko do njega dođe iskoristiće priliku da se bodovno približe. Molde je u odličnoj formi, u poslednja četiri kola osvojili su 10 bodova, imaju tri pobede i jedan remi.

Predlog

Molde i Frederikštad nisu se sastajali baš dugo, skoro 12 godina. U tom periodu Molde je jedno vreme dominirao u norveškom fudbalu osvajao ttule, a Frederikštad je tavorio u drugoj ligi. Sada ih deli samo 5 bodova i dva mesta na tabeli ali su gosti i sada favoriti. Mi se odlučujemo za golove i verujemo da će ih biti barem tri. Za 3+ koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.