Četvrtak, 18/07 - Fudbal, Argentina, Primera
18/07Argentinos Juniors vs Tigre1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/07/2024 20:32
Posle kraće pauze zbog Kopa Amerike, argentinsko prvenstvo se nastavlja u četvrtak, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Argentinos Juniorsa i Tigrea. Početak ovog duela je zakazan za 23 časa i 45 minuta.
Argentinos Juniors

Fudbaleri Argentinos Juniorsa igraju promenljivo na startu ove sezone, preciznije, ova ekipa igra fenomenalno na domaćem terenu, ali katastrofalno na strani.
Naime, na tri odigrana meča na svom stadionu ovaj tim je ostvario isto toliko trijumfa, dok je dva duela u gostima, ekipa sa stadiona "Diego Armando Maradona" izgubila.
U prošlom kolu je trenutno osmoplasirani tim na tabeli slavio na domaćem terenu protiv Sentral Kordobe, kada je bilo 2:1.

Tigre

Što se tiče Tigrea, u ovom trenutku se ovaj slavni argentinski tim nalazi na poražavajućem 25. mestu na tabeli, mada je generalno o tabeli još uvek dosta rano pričati pošto je za sada odigrano samo pet kola u elitnom rangu argentinskog fudbala.
Inače, do sada Tigre još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza, i dva puta remizirala.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na domaćem terenu protiv Belgrana, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Argentinos Juniors je do sada maksimalan na svom stadionu i sva je prilika da će to biti slučaj i nakon ovog duela zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica King pripremila koeficijent 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.