Petak, 19/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/07Vila Nova vs SantosDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
17/07/2024 20:40
Noć između četvrtka i petka nam donosi i meč dva tima koja su do sada ubedljivo najviše pokazala u brazilskoj Seriji B, pošto će snage odmeriti ekipe Vilja Nove i Santosa. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Vilja Nova

Fudbaleri Vilja Nove igraju fenomenalno na startu novog izdanja drugog po kvalitetu ranga brazilskog fudbala, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Santos, koji između ostalog i dolazi u goste kod Vilja Nove u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, ova ekipa je bez poraza, a u tom periodu su fudbaleri Vilja Nove ostvarili čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na svom stadionu protiv Avaija, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Santos

Santosu na prvi pogled nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala i sigurno je da je nekadašnji šampion ove zemlje glavni kandidat za plasman u Seriju A.
U ovom trenutku se brazilski velikan nalazi na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasiranu Vilja Novu, kod koje ovaj tim i gostuje u ovom kolu.
Inače, na poslednjih pet mečeva Santos je takođe bez poraza, a u tom periodu je ostvareno četiri remija i jedan remi. U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Ituana sa 2:0.

Naš predlog

Na prvi pogled, radi se o jednom veoma zanimljivom duelu, pošto će snage odmeriti dva tima koja su do sada ubedljivo najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B.
Deluje zaista da bi mogli da vidimo makar po jedan pogodak na obe strane, pa vam zato toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.