Subota, 20/07 - Fudbal, Argentina, Primera
20/07Belgrano vs Deportivo Riestra1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/07/2024 22:31
Argentinsko prvenstvo nam ovog vikenda donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Belgrana i Riestre. Susret između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Belgrano

Fudbaleri Belgrana igraju veoma dobro u poslednje vreme, što je svakako ohrabrujuće pošto je poznato da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji uz osam osvojenih bodova, ali uz napomenu da je ovaj tim čak sedam od svojih osam dosadašnjih bodova osvojio u prethodna tri kola.
Inače, u prošlom kolu je Belgrano remizirao na veoma teškom gostovanju kod Tigrea, kada je bilo 1:1.

Riestra

Riestra je novajlija u elitnom rangu argentinskog fudbala, pa je samim tim svakako opstanak primarni cilj, što će izvesno biti pakleno težak zadatak.
U ovom trenutku se Riestra nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz osvojenih šest bodova. Na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa uz tri poraza, ali je nekako evidentno da u poslednje vreme stvari idu na bolje.
Tako je Riestra u prošlom kolu ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv ekipe River Plejta, što je jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg toka šampionata.

Naš predlog

Iako je Riestra u prošlom kolu priredila pravu senzaciju savladavši na svom stadionu River Plejt, ne treba zanemariti da ovaj tim daleko lošije igra na strani, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.