Subota, 20/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
20/07Botafogo vs Internacional1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/07/2024 17:16
Sva je prilika da nas očekuje jedna od najneizvesnijih sezona brazilske Serije A, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Botafoga i Internasionala. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Botafogo

Botafogo je do sada bez ikakve sumnje najviše pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju elitnog ranga brazilskog fudbala, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras.
Upravo ovu ekipu je Botafogo i savladao u prošlom kolu, a konačni rezultat bio je 1:0, čime se ovaj tim i osvetio Palmeirasu zato što je ova ekipa u finišu šampionata ubacila u petu brzinu i pretekla Botafogo, koji je dobar deo prvenstva proveo na prvoj poziciji na tabeli.

Internasional

Fudbaleri Internasionala igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a primarni cilj će naravno i ovog puta biti borba za plasman u Kopa Libertadores, što kako sada stvari stoje neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Internasional nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Kruzeiro, a šesta pozicija je i poslednja koja vodi u elitno takmičenje Južne Amerike.
Inače, u prošlom kolu je Internasional poražen od Vaska na svom stadionu, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Pomenuli smo već da je Botafogo ubedljivo najviše pokazao od svih timova u elitnom rangu brazilskog fudbala, i deluje zaista da lider na tabeli Serije A ne bi smeo da ima previše problema protiv ove sezone ne baš najboljeg Internasionala, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica King pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.