Nedelja, 28/07 - Fudbal, Srbija, Superliga
28/07Vojvodina vs Novi PazarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
26/07/2024 12:31
Novosađani imaju najviše moguće ambicije u sezoni koja je krenula. Za sada se čini da imaju čemu da se nadaju a u drugom kolu dočekuju ekipu Novog Pazara na terenu TSC-a u Bačkoj Topoli u nedelju od 18.30.
Vojvodina

Još jedan meč srpske Super lige igra se na neutralnom terenu. Dok se Karađorđe sređuje, Vojvodina će kao domaćin igrati u Bačkoj Topoli. Sve bi bilo u redu da Lale za četiri dana ne očekuje revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i to protiv slavnog Ajaksa a i taj meč igraće na stadio u TSC-a. Šteta, izgleda da je akcija FSS-a oko popravke terena došla u najnezgodnijem momentu, pa tako ni Radnički evropske utakmice ne igra u Kragujevcu. Inače Vojvodina je bila odlična u Amsterdamu i izgubila je minimalnim rezultatom posle gola primljenog u 86. minutu. Pre toga i Novosađani su mogli do pogotka ali je Vukanović pogodio stativu. U prvom kolu su Lale lako preslišale debitanta Tekstilac i to kao gosti sa 3:1, mada je i taj meč igran na neutralnom terenu.

Novi Pazar

Pazarci su prvo kolo igrali van svog stadiona ali ne i van svog grada. Subotički Spartak su dočekali na atletskom stadionu u Novom Pazaru, koji ima dobar teren ali je kompletan ambijent bio daleko od fudbalskog. Srećom, gledaoci su videli odličnu igru, pet golova i fenomenalnog Adema Ljajića. Srpskom fudbalu nedostaju takvi majstori i samo sa više ovakvih igrača možemo da očekujemo punije tribine. Posle startne pobede Pazarcima su ambicije porasle i veruju da mogu do iznenađenja na gostovanju Vojvodini, kod koje su katastrofalno prolaziji i imaju 11 vezanih poraza u prvenstvu u Novom Sadu. Možda je nada što se sada ne igra u \'\'srpskoj Atini\'\', a i Novi Pazar je kvalitetniji nego ranije.

Predlog

Za Bandovićem tim opasnost može biti revanš sa Ajaksom koji će sigurno biti u mislima fudbalerima. Vojvodina ima aktivan rezultat i mada su Kopljanici favoriti prvi meč je pokazao da imaju čemu da se nadaju. Sve to može da iskorisiti Pazar sa trenerom Trajkovićem i mi predlažemo igru gol-gol, a ne pobedu domaćina. Za GG kvota je 1.92 u kladionici King.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.