Subota, 24/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
24/08Hal Siti vs MilvolDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/08/2024 19:35
Ni jedni ni drugi još nemaju prvenstvenu pobedu a na programu je već treće kolo engleskog Čempionšipa. Utakmica u halu igra se u standardnom terminu u subotu od 16 časova.
Hal Siti

Tigrovi još nemaju pobedu ali nemaju ni poraz posle dve prve utakmice u Čempionšipu. Obe su okončali rezultatom 1:1, prvo protiv Bristol Sitija na svom terenu a onda i u Plimutu. Između ta dva prvenstvena meča Hal je već ispao iz EFL kupa i to u meču sa Šefild Venzdejom, takođe drugoligašem. Još je rano govoriti o ambicijama Hal Sitija u aktuelnoj sezoni, oni su i prethodnu započeli dosta traljavo ali kako je vreme odmicalo bili su sve bolji i završili takmičenje na 7. poziciji pa im je plej-of izmakao za samo jedno mesto, imali su tri boda manje od Norič, poslednjeg tima u zoni doigravanja.

Milvol

Do prošle sezone Milvol je, među pasioniranim pratiocima engleskih liga važio za neomiljen klub, prevashodno zbog činejnice da je na njihovim mečevima padalo jako malo golova. Retko je dolazila i igra gol-gol a kamoli nešto više. U prošloj sezoni su to malo modifikovali, počeli su da daju golove ali i da ih primaju, a prvenstvo su završili na 13. mestu. Nije to bio neki posebno dobar plasman ali su imali i svojih dobrih momentata tokom takmičenja. U novu sezonu ušli su sa dva vatrometa pogodaka. U prvom kolu izgubili su na svom terenu od Votforda sa 3:2 a nakon poraza od Stršljenova usledio je još jedan, ovog puta na gostovanju u Bristolu. U toj utakmici izgubili su sa čak 4:3 i to posle mnogo preokreta, domaćin je vodio sa 2:0, pa je Milvol preokrenuo na 2:3 da bi na kraju pobeda pripala domaćinu sa 4:3.

Predlog

Na dva utakmice Milvola palo je ukupno 12 golova, šest po meču. Jedino su u EFL kupu odigrali utakmicu kao nekad i slavili u Portsmutu s 1:0. Hal je uvek dao po gol ali i primio, pa nam se čini da je ovo idealan meč za igru gol-gol. Za GG koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.