Utorak, 27/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
27/08Votford vs Plymouth ArgyleUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
25/08/2024 13:59
Na programu je drugo kolo engleskog EFL kupa u ome se sastaju dva tima iz Čempionšipa. Stršljenovi dočekuju Plimut u utorak od 20.45.
Votford

Stršljenovi su odlično otvorili novu sezonu i sudeći po početku izgleda da im je dosadilo igranje u drugoj ligi. Tim sa Vikaridž Rouda pobedio je u sve četiri utakmice koje su odigrali od početka sezone, tri u prvenstvu i jednu u EFL kupu. Uz ekipu Sanderlenda jedini su maksimalni posle tri kola u Čempionšipu, osvojili su 9 bodova uz 8 datih i 3 primljena gola. Zanimljivo je da će ovo biti četvrti uzastopni meč koji će igrati pred svojim navijačima. Samo su na premijeri gostovali u Londonu i pobedili Milvol, da bi zatim slavili na svom stadionu protiv MK Donsa u EFL kupu, te Stouka i Derbi Kauntija u prvenstvu. S obziorm da su im ambicije najviše moguće u Čempionšipu, verovatno trener Tom Kleverli neće izvesti najjači moguć sastav na ovom meču ali sigurno da neće ni prepustiti pobedu gostima.

Plimut

Tim Plimuta uspeo je prošle sezone bukvalno da \'\'preživi\'\' u drugoj engleskoj ligi. To mogu da zahvale pobedi nad Halom u poslednjem kolu koja im je donela 21. poziciju sa 51 bodom, dok je je iz lige ispao Birmingem sa 50 bodova, uz ranije otpisane Hadersfild i Roteram. I ove sezone jedini im je plan da ostanu u ligi, ni sada t neće biti lak zadatak jer je ovo, kako svi tvrde, najjača druga liga na svetu, a ni početak sezone nije nagovestio da će se nešto bitno promeniti kod Plimuta. Tim iz jedne od najpoznatijih engleskih luka je još bez pobede u prvenstvu, startovali su ubedljivim porazom u Šefildu od Venzdeja a onda su vezali dva remija protiv Hala i Kvins Park Rendžersa. Jedinu pobedu upisali su baš u EFL kupu, slavili su protiv Čelternama sa 3:0.

Predlog

Svakako je Votford kvalitetniji tim od Plimuta ali je ovo kup u kome treneri na teren ne šalju ono najbolje što imaju. Tako će biti i kod Votforda ali i kod Plimuta, pa bi odnos snaga na kraju trebalo da bude isti. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.