Nedelja, 08/09 - Fudbal, Španija, Segunda
08/09Eldense vs Almería1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/09/2024 20:10
Španska Segunda se igra ovog vikenda bez obzira što je u toku reprezentativna pauza, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Eldensea i Almerije. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Eldense

Fudbaleri Eldensea će bez mnogo razmišljanja za primarni cilj ove sezone imati opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Generalno, deluje da navijači imaju razloga za zadovoljstvo na startu sezone, a do sada je ova simpatična ekipa odigrala tri meča i upisala po jedan trijumf, jedan poraz, ali i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Eldense poražen na svom stadionu od Kartahene, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Pre toga je ova ekipa remizirala u gostima kod Hihona (0:0).

Almerija

Na prvi pogled deluje da je Almerija jedan od glavnih kandidata za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Ova ekipa je prošle sezone igrala jako loše i potpuno zasluženo ispala u Segundu, a nakon tri odigrana kola dojučerašnji prvoligaš se nalazi na osmom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa bez poraza, i to pošto je dva puta remizirala uz jedan trijumf.
Inače, u prošlom kolu Segunde, Almerija je remizirala na svom stadionu protiv Hihona kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Eldense će bodove za opstanak pokušati da sakuplja uglavnom na svom terenu, međutim, ovog puta ga očekuje jako težak zadatak, pošto gostuje Almerija, koja je na papiru daleko bolji rival, i mišljenja smo da će dojučerašnji prvoligaš dosta lakše nego što se očekuje stići do trijumfa na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.