Nedelja, 08/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
08/09Koritiba vs NovorizontinoDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
05/09/2024 20:19
Dosta zanimljivih mečeva nas ovih dana očekuje u okviru drugog po kvalitetu ranga brazilskog fudbala, a za vas smo pripremili meč između Koritibe i Novorizontina. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 23:30h.
Koritiba

Koritiba je prošle sezone igrala u elitnom rangu brazilskog fudbala, gde se ovaj tim nažalost nije proslavio, i na kraju ispao u niži rang.
Svakako da će primarni cilj biti ekspresni povratak u Seriju A, ali kako sada stvari stoje, to će biti pakleno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz sedam bodova u odnosu na četvrtoplasirani Santos, uz napomenu da je četvrta pozicija poslednja koja donosi plasman u elitni rang brazilskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Koritiba nakon jedne sjajne serije rezultata doživela poraz na gostovanju kod Gvaranija, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Novorizontino

Novorizontino je klub koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju Serije B, a najbolji pokazatelj za to je i činjenica da je ova ekipa trenutno stacionirana na prvom mestu na tabeli, uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Mirasol.
Na pet poslednjih mečeva u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, lider na tabeli je ostvario tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz.
Inače, u prošlom kolu je klub koji je do sada kao što smo već napomenuli najviše pokazao, odigrao jedan dosta dobar meč na svom stadionu protiv Vilja Nove i slavio sa 2:0.

Naš predlog

Koritiba igra po sistemu toplo-hladno, dok im u goste stiže lider na tabeli, pre svega sa namerom da ne izgubi, i mišljenja smo da se to neće ni desiti, zbog čega vam hrabro preporučujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.