Nedelja, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
08/09Gibraltar vs LihtenštajnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
06/09/2024 17:15
U D diviziji Lige nacija sastaju se dve selekcije kojima je svaka pobeda događaj. Meč na Gibraltaru igra se u nedelju od 18 časova.
Gibraltar

S obzirom da su u grupi samo tri reprezentacije jedna je uvek slobodna. Tako je bio sa Gibraltarom u prvoj rundi. Oni su igrali prijateljski meč sa Andorom prošle sedmice i ostvarili pobedu posle 22 meseca. Zanimljivo je da Gibraltar u duel sa Lihtennštajnom ulazi posle dva vezana meča bez poraza pošt su pre pobede nad Andorom imali nerešen rezultat u prijateljskom duelu sa Velsom u juu ove godine. Koliko je to za njih značajno ilustruje podatak da su pre te dve utakmice fudbaleri Gibraltara imali seriju od 13 uzastopnih poraza računajuči sva takmičenja i prijateljska odmeravanja snaga. U C diviziju će samo pobenik ove grupe u kojoj je, pored Gibraltara i Lihtenštajna, još selekcija San Marina.

Lihtenštajn

Ako ništa drugo Lihtenštajn će ući u istoriju San marina. Naime, selekcija San Marina je bila bez pobede dve decenije pre ngo što je u četvrtak pobedila Lihtenštajn sa 1:0. Time je okončan najduži period neke reprezentacije bez pobede u istoriji ove igre. Poraz od San Marina može skupo koštati Lihtenštajn u pokušaju da se domogne C divijizije, a trebalo bi da su favoriti u ovoj konkurenciji. I oni imaju jedan nestvaran niz poraza, od čak 24 vezane utakmice, koji je trajao od septembra 2021. godine do marta ove godine. Ipak, remi koji su imali sa Rumunijom u junu, u vreme kada su se Rumuni spremali za EURO, trebalo bi da najavi neke bolje rezultate ovog vojvodstva.

Predlog

Kada se sastaju selekcije koje su po kvalitetu na samom dnu kontinenta retko se desi da bude dosta golova. Gotovo izvesno ih neće biti ni sada, Lihtenštajn je dao samo jedan pogodak na poslednjih 10 mečeva a Gibaltar na 14 utakmica nije tresao mrežu rivala sve do gola protiv Andore prošle sedmice. Naš predlog je igra na mali broj golova a za 0-2 gola kvota je 1.55 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.