Utorak, 10/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
10/09Botafogo ASF vs GoiásDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
06/09/2024 18:19
U nedostatku kvalitetnijih mečeva, za vas smo ovog puta pripremili jedan duel iz brazilske Serije B, i to susret između Botafoga i Gojasa. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Botafogo

Botafogo za primarni cilj sasvim sigurno ima opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, a kada se na taj način posmatraju stvari, možemo reći da navijači ove ekipe generalno mogu da budu zadovoljni, pošto se njihov omiljeni tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva je Botafogo ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala u gostima kod Čapekoensea kada je bilo 1:1.

Gojas

Gojas je pre početka šampionata za primarni cilj imao plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, međutim veliko je pitanje koliko je to realno u ovom trenutku.
Naime, trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na desetom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Santos, a poznato je da je četvrta pozicija poslednja koja donosi plasman u Seriju A. Na poslednjih pet mečeva je Gojas ostvario dva trijumfa, dva remija i poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Pajsandua, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Botafogo želi da pobedom još više odmakne najugroženijim  timovima na tabeli, ali pobedu želi i Gojas, koji bi se eventualnim trijumfom ponovo uključio u borbu za plasman u Seriju A.
U takvoj situaciji, gde će i jedan i drugi tim ići na sva tri boda, najbolje je da se oprobate sa golovima na obe strane, a igru GG kladionica King plaća sa sjajnom kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.