Ponedeljak, 09/09 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
09/09Mačva Šabac vs GrafičarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
08/09/2024 16:15
U derbiju kola Prve lige Srbije sastaju se mačva i grafičar. Utakmica u Šapcu igra se u ponedeljak od 18.30.
Mačva

Šapčani su odlično počeli novu sezonu u drugom po jačini fudbalskom takmičenju u Srbiji. U prva četiri kola ostvarili su isto toliko pobeda a on da je uspedio i prvi neuspeh. U prošlom kolu poraženi su u Čačku od Borca 1926 sa 2:0 i pokazali da nisu neranjivi. U prva četiri kola Mačva je pobedila Dubočicu, Vršac i Radnik na svom terenu a na strani je slavila u Smederevu. Sa 12 bodova iz pet kola nalaze se na 3. mestu, pošto ih je u međuvremenu prestigao Voždovac, pa Zmajevi imaju bod više. Lider je Grafičar sa maksimalnim brojem poena posle pet rundi.

Grafičar

Zvezdina filijala je još uspešnija od svog \'\'starijeg brata\'\', ili \'\'sestre\'\' svvejedno. Zvezda nema maksimalan učinak u Super ligi ali zato Grafičar ruši sve pred sobom na startu novog prvenstva Prve lige Srbije. Mnogi su smatrali da će se Grafičar još prošle sezone preseliti među elitne ligaše ali su oni ostali u drugoj ligi, možda i bez preterane želje za napretkom. U prvih 5 kola isto toliko pobeda za Grafičar i čak 14 postignutih golova, skoro tri po meču. Retko se dešavalo da neki tim u ovom rangu bude tako efikasan ali je tajna možda u njihovoj neopterećenosti, pa fudbaleri ne obraćaju previše pažnje na odbranu svog gola i uvek igraju na pogodak više. Pobedili su Slobodu, Sloven i Smederevo na svom terenu, uvek je bilo dva razlike, a na strani su slavili protiv Trajala i Dubočice.

Predlog

Mada na utakmicama Grafičara pada mnogo golova ne očekujemo ih u duelu sa Mačvom. Šapčani igraju dosta tvrdo a ovaj meč može im biti jako važan u pokušaju da se vrate u elitu. Tek je početak sezone ali se već naziru favoriti. Naš predlog je igra na mali broj golova a za 0-2 gola kvota je 1.91 u kladionici King.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.