Ponedeljak, 09/09 - Fudbal, Španija, Segunda
09/09Albacete vs EibarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/09/2024 16:31
Dve ekipe koje su odlično startovale u novoj sezoni špnaske Segunde sastaju se u ponedeljak od 21 čas u Albaseteu.
Albasete

Tim sa juga Španije imao je vrlo prosečno prvenstvo u prošloj sezoni. Okončali su ga na 13. mestu i duže su strahovali za svoj status nego što su bili bezbrižni. Zato nas i pomalo iznenađuje dobar start u novom šampionatu u drugoj ligi Španije. U prva tri kola imaju dve pobede i jedan poraz i solidnih 6 bodova na kontu. Startovali su trijumfom na premijeri u Granadi, protiv dojučerašnjeg člana La Lige, sa 2:1. Zatim su na svom terenu pobedili odlični Elče minimalnim rezultatom a prvi neuspeh doživljen je u trećoj rundi na gostovanju u Malagi sa 2:1. S obzirom da su dva puta gostovali ovakav učinak je sasvim zadovoljavajući.

Eibar

Gosti su još bez poraza ali su sakupili bod manje od svog rivala. Razlog je to što Eibar ima samo jednu pobedu, nju su ostvarili u prvom kolu protiv novajlije Kasteljona na svom terenu, da bi onda dva puta remizirali, protiv Rasinga u Santanderu i Levantea na domaćem terenu. Oba puta je rezultat bio 2:2. Malo je nedostajalo da Eibar prošlog proleća izbori povratak u La Ligu, za to im je nedostajao jedan bod koliko su imali manje od drugoplasiranog Valjadolida. Imali su popravni u plej-ofu, ali su tamo, još u polufinalu, ispali od Real Ovijeda. Novi pokušaj imaju ove sezone i cilj je jasan, plasman među dve najbolje ekipe u Segundi.

Predlog

Mada je Eibar bio mnogo bolje plasiran od Albasetea u međusobnim okršajima uspešniji je bio tim iz Kastilje. Ukupšno je 4 boda uzeo Albasete u duelima sa Eibarom, a na poslednjih 7 međusobnih duela Eibar nema pobedu. Sada verujemo u otvorenu igru i barem po gol na obe strane. Za GG kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.